Doage Quercus pentru recipienti  (firma TRUST)

Doage Quercus pentru recipienti (firma TRUST)

Doage Quercus pentru recipienti (firma TRUST)

Quercus francez: Cu originea în tradiții, doagele franceze Quercus vin de la producătorul nostru de doage dedicat din centrul Franței. Selectate de către meșteri experți strict pentru utilizarea lor în industria producerii vinului, nu pentru comenzi comerciale de cherestea, stejarul francez Quercus reflectă atributele acelor păduri prețuite. Odată ce sunt uscate în Franța și Ungaria timp de 30 – 60 de luni, aceste doage oferă o alegere cu rafinată pentru producătorii de vin.
Quercus maghiar: Revitalizat și revigorat, utilizarea și acceptarea pe larg a stejarului maghiar a schimbat pentru totdeauna conceptul despre stejar în vinificație. Stejarul maghiar Quercus provine din cele mai fine păduri selectate anume pentru caracteristicile lor fizice, chimice și enologice dorite. Fiecare dintre doage este uscată la fabrica noastră din Ungaria timp de cel puțin 30 de luni, unde ploile abundente și verile fierbinți usucă taninurile de stejar.
Quercus american: Robust și de încredere, stejarul american Quercus provine din Minnesota și Vestul Mijlociu al Statelor Unite. Odată ce este uscat timp de 36 de luni, taninurile robuste se usucă reținînd integritatea și caracterul stejarului american.

Specificațiile doagelor de stejar și rate de adăugare

Lungimea: 36 inch (91 cm)
Lăţimea: 1,5 – 2,5 inch (3,8 – 6,4 cm)
Grosimea: 3/8 inch (1 cm)
Modul de pregătire: convecție
Nivelele de pregătire: mediu, mediu plus și dificil
Originea stejarului: francez, maghiar și american
Durata de viață utilă estimativă: 1 – 2 ani
Timpul de contact: Minimum 3 luni
Sisteme accesibile: Pachete fan, Matrix, inserții în vrac de butoi (CA de Nord) și Classic 900 (Australia)
Rate adăugătoare: Rata tipică 100% este de 44 picioare pătrate (4 m2) la 200 de galoane (757 litri) +/- 10% pentru 3-6 luni. Rata echivalentă pentru butoi, în baza suprafeței interioare a unui butoi Bordeaux pentru export, este de 22 picioare pătrate (2 m2) per 75 de galoane (284 l).

Parteneri